Ceea ce conectează mentorii DevAcademy este în primul rând dorința de a contribui către comunitate, de a-și oferi timpul și expertiza lor pentru a sprijini pe alții să crească.

Adrian andrei

Mentor Adrian Andrei Name (Mentor Adrian Andrei Role)

Mentor Adrian Andrei Bio

Alex pirtea

Mentor Alex Pirtea Name (Mentor Alex Pirtea Role)

Mentor Alex Pirtea Bio

Alexandru neagu

Mentor Alexandru Neagu Name (Mentor Alexandru Neagu Role)

Mentor Alexandru Neagu Bio

Alin grecu

Mentor Alin Grecu Name (Mentor Alin Grecu Role)

Mentor Alin Grecu Bio

Andra olaru

Andra Olaru (mentor Ruby on Rails)

Și-a descoperit pasiunea pentru IT lucrând pe o poziție de quality assurance tester în tech. De atunci și continuând în prezent, Andra s-a concentrat pe cultivarea cunoștințelor de programare, explorând și specializându-se în tehnologii precum Ruby on Rails și .NET. Astăzi, Andra își pune experiența în practică dezvoltând aplicații web pentru Inpact și sprijinindu-i pe padawanii Dev cu învățarea Ruby on Rails.

Mai multe despre Andra descoperiți aici.

Andrei buterez

Andrei Buterez (mentor Ruby on Rails)

Mereu deschis provocărilor, Andrei Buterez a studiat și aprofundat numeroase limbaje de programare, incluzând HTML, CSS, PHP, arhitecturi MVC și Ruby on Rails. În prezent Andrei continuă să se dezvolte aplicat în cadrul Easyhost, ca web application programmer în departamentul de New Product Development. În acest rol, Andrei experimentează zilnic cu platforma Magento, optimizând pluginuri, testând diverse module Apache și PHP, efectuând stress tests și dezvoltând insight-urile descoperite în product features.

Mai multe despre Andrei descoperiți aici.

Andrei vasilescu

Mentor Andrei Vasilescu Name (Mentor Andrei Vasilescu Role)

Mentor Andrei Vasilescu Bio

Bogdan mihai

Mentor Bogdan Mihai Name (Mentor Bogdan Mihai Role)

Mentor Bogdan Mihai Bio

Carmen popa

Mentor Carmen Popa Name (Mentor Carmen Popa Role)

Mentor Carmen Popa Bio

Cezar miron

Mentor Cezar Miron Name (Mentor Cezar Miron Role)

Mentor Cezar Miron Bio

Cristian baita

Cristian Băiță (mentor Android)

Experiența de peste 18 ani în programare i-a oferit lui Cristian Baita posibilitatea să lucreze cu numeroase limbaje de programare, în nenumărate proiecte ambițioase. Oricând gata de o provocare nouă, Cristian a fost implicat în dezvoltarea de aplicații mobile, programe educaționale, simulări virtuale ale proceselor fizice, procesare de semnal audio-video, inteligență artificială, medii de testare, platforme de vânzări... și lista ar putea continua indefinit. Totodată, Cristian a coordonat proiecte întregi, din faza de setup și formare echipă până în faza designului de arhitectură și ulterior până în momentul lansării pe piață.

Mai multe despre Cristian Baita descoperiți aici.

Cristian conache

Cristian Conache (mentor asistent Ruby on Rails)

A descoperit zona de programare din joaca și pură curiozitate în urmă cu 5 ani. A fost captivat treptat și de zona de web development. Pasiunea pentru învățare și curiozitatea l-au făcut, în tot acest timp, să studieze și să aprofundeze diferite limbaje de programare precum HTML, CSS, Ruby, JavaScript, C sau C++. Este preocupat să își dezvolte în permanență skill-urile lucrând la proiecte personale. Îsi dorește să împărtășească din cunoștințele sale cu padawanii Dev.

Mai multe despre Cristian descoperiți aici.

Cristian tone

Cristian Țone (mentor Ruby on Rails)

În cei 9+ ani de când lucrează în web development, Cristi Țone a avut șansa să experimenteze cu o multitudine de platforme, de la sisteme simple precum site-uri de prezentare, la soluții complexe și sisteme informatice custom-made. Astăzi, Cristi este în continuare pasionat de construirea gadget-urilor și de implicarea în proiecte custom, în special cele construite pe platformele Arduino și RaspberryPI.

Mai multe despre Cristian descoperiți aici.

Deea nitescu

Deea Nitescu (mentor iOS)

Cred foarte mult in puterea comunitatii si imi place sa fiu inconjurata de oameni pasionati, motiv pentru care fac acum parte din Devacademy. Momentan lucrez ca si iOS developer intr-o companie de IT si am gasit jobul si tehnologia care sa ma faca sa iubesc ceea ce fac. Imi place foarte mult sa predau, de aceea sunt sunt profesor de IT la un afterschool si in timpul liber tin traininguri pentru ONGuri.

Mai multe despre Deea Nitescu descoperiți aici.

Diana bordei

Diana Bordei (mentor Android)

Diana Bordei lucrează de peste 8 ani în dezvoltare de aplicații mobile, trecând în acest fel printr-o suită mare de sisteme și de framework-uri - Android, Java, OOP, J2ME și multe altele. O persoană deschisă și mereu gata să își împartă ideile cu colegii, Diana este văzută ca o sursă de inspirație de toți cei care au avut plăcerea să formeze echipe cu ea. În prezent, Diana se dezvoltă în continuare în specializarea preferată, în calitate de Team Lead & Android Software Engineer într-o companie de software development care activează pe piața internațională.

Mai multe despre Diana descoperiți aici.

Dinca mihai

Mentor Dinca Mihai Name (Mentor Dinca Mihai Role)

Mentor Dinca Mihai Bio

Dragos baldescu

Mentor Dragos Baldescu Name (Mentor Dragos Baldescu Role)

Mentor Dragos Baldescu Bio

Dragos pop

Dragos Pop (mentor Frontend)

Prima data cand a scris cod de front-end a fost in clasa a 12-a, in 2002/2003, dar pasiunea pentru web development s-a nascut in 2006 cu ocazia unei burse de plasament in Anglia. Atunci a dezvoltat primul sau proiect comercial - o platforma de B2B. Din 2007 pana in 2015 a fost asistent universitar si a predat atat back-end cat si front-end, dar si java, oracle sql, flash si arhitectura calculatoarelor. Jucariile sale preferate sunt Laravel si Vue.js, dar ii place sa stie tot ce misca in domeniu.

Mai multe despre Dragos descoperiți aici.

Eduard vasilache

Mentor Eduard Vasilache Name (Mentor Eduard Vasilache Role)

Mentor Eduard Vasilache Bio

Ioana marussi

Ioana Marussi (mentor asistent Ruby on Rails)

Ioana lucrează în prezent la eMag, pe poziția de QA Automation Engineer, iar primele tangențe cu programarea le-a avut în clasa a 5-a. De atunci a participat la diverse concursuri și olimpiade de algoritmică. Când a ajuns la facultate, a început să dea meditații la informatică timp de putin peste un an și s-a oprit când a angajat la eMag. În generația anterioară a fost la rândul său padawan la Ruby și, din moment ce a fost o experiență plăcută, s-a gândit să o prelungească, ramânând ca mentor asistent.

Mai multe despre Ioana descoperiți aici.

Ioana samoila

Mentor Ioana Samoila Name (Mentor Ioana Samoila Role)

Mentor Ioana Samoila Bio

Mario tanasescu

Mentor Mario Tanasescu Name (Mentor Mario Tanasescu Role)

Mentor Mario Tanasescu Bio

Marius bobin

Marius Bobin (mentor)

Marius și-a descoperit pasiunea pentru programare încă din timpul liceului, urmând apoi Facultatea de Matematică și Informatică. S-a specializat în Ruby și frameworkurile acestuia. Acum experimentatează cu limbaje și tehnologii diverse, incluzând Elixir, Erlang și Phoenix, dar este mai fericit atunci când reușește sa reducă totul la o singură linie de cod în Bash. Marius face parte din prima generație de absolvenți DevAcademy și este programatorul lead din spatele platformelor my.devacademy.ro și join.devacademy.ro. Începând cu 2016, Marius s-a alăturat echipei de mentori Dev Ruby on Rails.

Mai multe despre Marius descoperiți aici.

Marius ilie

Mentor Marius Ilie Name (Mentor Marius Ilie Role)

Mentor Marius Ilie Bio

Marius petrescu

Marius Petrescu (mentor Graphic Design)

A început în Târgoviște în urmă cu 15 ani și se dezvoltă în continuare cu același avânt. Experiența extensivă a lui Marius Petrescu în graphic design i-a oferit oportunitatea să lucreze la orice tip de proiect vizual - de la materiale pentru print la proiecte DTP, de la modelare 3D la procesare video și de la aplicații Flash la interfețe web pentru e-shop-uri.

Mai multe despre Marius descoperiți aici.

Matei melinte

Mentor Matei Melinte Name (Mentor Matei Melinte Role)

Mentor Matei Melinte Bio

Mihai stanciu

Mentor Mihai Stanciu Name (Mentor Mihai Stanciu Role)

Mentor Mihai Stanciu Bio

Paul apostol

Mentor Paul Apostol Name (Mentor Paul Apostol Role)

Mentor Paul Apostol Bio

Robert dumitrescu

Robert Dumitrescu (mentor Frontend)

Robert și-a descoperit pasiunea pentru frontend în urmă cu 2 ani, și de atunci experimentează și își dezvoltă zilnic skill-urile cu Javascript, OOP, Ember.js, CSS și JSON. În calitate de absolvent DevAcademy și Frontend developer la o companie software, Robert este dornic să îi susțină pe padawanii Dev în obiectivul lor de specializare în dezvoltarea de site-uri și aplicații web.

Mai multe despre Robert descoperiți aici.

Serban semenescu

Mentor Serban Semenescu Name (Mentor Serban Semenescu Role)

Mentor Serban Semenescu Bio

Stefan ioan

Ioan Ștefan (mentor SysOps)

Pentru Ioan Ștefan, administrarea sistemelor informatice nu mai are niciun secret. De 13+ ani, Ștefan dezvoltă arhitecturi informatice, administrează infrastructuri în orice configurație posibilă și își cultivă în continuare cunoștințele în specializările preferate - Apache, CentOS, Linux, PHP, NginX și multe altele. În prezent, Ștefan este administrator și dezvoltator de sisteme în proiecte care se desfășoară atât în țară cât și în afară.

Mai multe despre Ștefan descoperiți aici.

Victor locoman

Mentor Victor Locoman Name (Mentor Victor Locoman Role)

Mentor Victor Locoman Bio

Vlad dumitrescu

Mentor Vlad Dumitrescu Name (Mentor Vlad Dumitrescu Role)

Mentor Vlad Dumitrescu Bio

Vlad verestiuc

Vlad Vereștiuc (mentor Ruby on Rails)

Cu o experiență de peste 13 ani în programare, în proiecte internaționale și mentorat, Vlad Vereștiuc este în prezent Senior Software Developer la Voucherry. Pasionat de învățarea continuă, Vlad a strâns de-a lungul timpului numeroase specializari (printre care Ruby, JavaScript, HTML, CSS, Node.JS, Ruby On Rails), a desfășurat proiecte importante pentru Emag.ro, Hostway Corporation, Romania Data Systems și a experimentat antreprenoriatul prin Net 4 All Group.

Mai multe despre Vlad descoperiți aici.

Dacă vrei să alături ca mentori comunității DevAcademy te rugăm să ne scrii pe joinus@devacademy.ro

%> %> %>