Ceea ce conectează mentorii DevAcademy este în primul rând dorința de a contribui către comunitate, de a-și oferi timpul și expertiza lor pentru a sprijini pe alții să crească.

Adrian andrei

Mentor Adrian Andrei Name (Mentor Adrian Andrei Role)

Mentor Adrian Andrei Bio

Adriana alexandru

Adriana Alexandru (mentor asistent Android)

Masterandă în cadrul programului de studii universitare de cercetare Informatică Economică, Adriana și-a descoperit pasiunea pentru mobile development în contextul unui program de Internship. De atunci până în prezent, a continuat să studieze și să-și aprofundeze conoștințele în acest domeniu, dezvoltând aplicații native pe platforma Android ca proiecte personale sau participând la competiții de tip Hackathon. Este nerăbdatoare să facă parte din programul și comunitatea DevAcademy și să împărtășească din cunoștințele acumulate cu padawanii.

Mai multe despre Adriana descoperiți aici.

Alexandru antonica

Alexandru Antonică (mentor asistent iOS)

În anul final la Automatică și Calculatoare, Alex dorește să returneze câștigul de cunostințe dobândit pe parcusul track-ului de iOS prin a-i ajuta pe mentori cu noii padawani. Este fan a tot ceea ce înseamna Apple și, de aceea, este foarte devotat în învățarea/predarea tehnologiilor folosite de aceștia. Speră să transmită pasiunea lui și celor nou veniți în această sferă a programării.

Mai multe despre Alex descoperiți aici.

Alexandru matei

Alexandru Matei (mentor asistent iOS)

Alex este student în cadrul Facultății de Calculatoare iar pasiunea pentru tehnologie l-a determinat să experimenteze cât mai mult în afara facultății. Unul dintre punctele sale de interes este dezvoltarea de aplicații mobile, interes care, după o experiență ca student în cadrul DevAcademy, s-a concretizat în primul său job, momentan fiind și iOS Developer într-o companie IT. Alex este foarte intrigat de universul start-up-urilor și al antreprenoriatului iar caștigarea recentă a unei compeții de profil i-a alimentat dorința de a fonda un start-up propiu, în domeniul tehnologiei.

Mai multe despre Alex descoperiți aici.

Alexandru neagu

Mentor Alexandru Neagu Name (Mentor Alexandru Neagu Role)

Mentor Alexandru Neagu Bio

Alin grecu

Mentor Alin Grecu Name (Mentor Alin Grecu Role)

Mentor Alin Grecu Bio

Ana onica

Ana Onica (mentor Graphic Design)

AnaMaria și-a cultivat de când se știe inspirația în medii artistice și dinamice. Un autodictat din fire, comunicativă și mereu deschisă provocărilor noi, AnaMaria își dezvoltă de peste 8 ani skill-urile grafice în industria tech, lucrând în dezvoltarea de jocuri educaționale pentru piața internațională.

Mai multe despre AnaMaria descoperiți aici.

Andra olaru

Andra Olaru (mentor Ruby on Rails)

Și-a descoperit pasiunea pentru IT lucrând pe o poziție de quality assurance tester în tech. De atunci și continuând în prezent, Andra s-a concentrat pe cultivarea cunoștințelor de programare, explorând și specializându-se în tehnologii precum Ruby on Rails și .NET. Astăzi, Andra își pune experiența în practică dezvoltând aplicații web pentru Inpact și sprijinindu-i pe padawanii Dev cu învățarea Ruby on Rails.

Mai multe despre Andra descoperiți aici.

Andrei buterez

Andrei Buterez (mentor Ruby on Rails)

Mereu deschis provocărilor, Andrei Buterez a studiat și aprofundat numeroase limbaje de programare, incluzând HTML, CSS, PHP, arhitecturi MVC și Ruby on Rails. În prezent Andrei continuă să se dezvolte aplicat în cadrul Easyhost, ca web application programmer în departamentul de New Product Development. În acest rol, Andrei experimentează zilnic cu platforma Magento, optimizând pluginuri, testând diverse module Apache și PHP, efectuând stress tests și dezvoltând insight-urile descoperite în product features.

Mai multe despre Andrei descoperiți aici.

Andrei ciucanel

Andrei Ciucanel (mentor Graphic Design)

De peste 10 ani, Andrei Ciucanel lucrează cu forme, culori, proporții și flow-uri. Andrei a pornit la drum ca art director în agenții de publicitate - afinitate pentru tech și dorința de dezvoltare continuă l-a specializat în timp ca UX/UI designer, cu o preferință marcată pentru aplicații mobile (Android și iOS). În prezent, Andrei Ciucanel este un lead UX mobile developer pentru cel mai mare e-tailer din țară, eMAG.

Mai multe despre Andrei descoperiți aici.

Cristian baita

Cristian Băiță (mentor Android)

Experiența de peste 18 ani în programare i-a oferit lui Cristian Baita posibilitatea să lucreze cu numeroase limbaje de programare, în nenumărate proiecte ambițioase. Oricând gata de o provocare nouă, Cristian a fost implicat în dezvoltarea de aplicații mobile, programe educaționale, simulări virtuale ale proceselor fizice, procesare de semnal audio-video, inteligență artificială, medii de testare, platforme de vânzări... și lista ar putea continua indefinit. Totodată, Cristian a coordonat proiecte întregi, din faza de setup și formare echipă până în faza designului de arhitectură și ulterior până în momentul lansării pe piață.

Mai multe despre Cristian Baita descoperiți aici.

Cristian conache

Cristian Conache (mentor asistent Ruby on Rails)

A descoperit zona de programare din joaca și pură curiozitate în urmă cu 5 ani. A fost captivat treptat și de zona de web development. Pasiunea pentru învățare și curiozitatea l-au făcut, în tot acest timp, să studieze și să aprofundeze diferite limbaje de programare precum HTML, CSS, Ruby, JavaScript, C sau C++. Este preocupat să își dezvolte în permanență skill-urile lucrând la proiecte personale. Îsi dorește să împărtășească din cunoștințele sale cu padawanii Dev.

Mai multe despre Cristian descoperiți aici.

Cristian tone

Cristian Țone (mentor Ruby on Rails)

În cei 9+ ani de când lucrează în web development, Cristi Țone a avut șansa să experimenteze cu o multitudine de platforme, de la sisteme simple precum site-uri de prezentare, la soluții complexe și sisteme informatice custom-made. Astăzi, Cristi este în continuare pasionat de construirea gadget-urilor și de implicarea în proiecte custom, în special cele construite pe platformele Arduino și RaspberryPI.

Mai multe despre Cristian descoperiți aici.

Deea nitescu

Deea Nitescu (mentor iOS)

Cred foarte mult in puterea comunitatii si imi place sa fiu inconjurata de oameni pasionati, motiv pentru care fac acum parte din Devacademy. Momentan lucrez ca si iOS developer intr-o companie de IT si am gasit jobul si tehnologia care sa ma faca sa iubesc ceea ce fac. Imi place foarte mult sa predau, de aceea sunt sunt profesor de IT la un afterschool si in timpul liber tin traininguri pentru ONGuri.

Mai multe despre Deea Nitescu descoperiți aici.

Diana bordei

Diana Bordei (mentor Android)

Diana Bordei lucrează de peste 8 ani în dezvoltare de aplicații mobile, trecând în acest fel printr-o suită mare de sisteme și de framework-uri - Android, Java, OOP, J2ME și multe altele. O persoană deschisă și mereu gata să își împartă ideile cu colegii, Diana este văzută ca o sursă de inspirație de toți cei care au avut plăcerea să formeze echipe cu ea. În prezent, Diana se dezvoltă în continuare în specializarea preferată, în calitate de Team Lead & Android Software Engineer într-o companie de software development care activează pe piața internațională.

Mai multe despre Diana descoperiți aici.

Dinca mihai

Mentor Dinca Mihai Name (Mentor Dinca Mihai Role)

Mentor Dinca Mihai Bio

Dragos baldescu

Mentor Dragos Baldescu Name (Mentor Dragos Baldescu Role)

Mentor Dragos Baldescu Bio

Dragos pop

Dragos Pop (mentor Frontend)

Prima data cand a scris cod de front-end a fost in clasa a 12-a, in 2002/2003, dar pasiunea pentru web development s-a nascut in 2006 cu ocazia unei burse de plasament in Anglia. Atunci a dezvoltat primul sau proiect comercial - o platforma de B2B. Din 2007 pana in 2015 a fost asistent universitar si a predat atat back-end cat si front-end, dar si java, oracle sql, flash si arhitectura calculatoarelor. Jucariile sale preferate sunt Laravel si Vue.js, dar ii place sa stie tot ce misca in domeniu.

Mai multe despre Dragos descoperiți aici.

Horatiu sasu

Horațiu Sasu (mentor Graphic Design)

Pentru Horațiu Sasu, pasiunea pentru fotografie s-a transformat treptat într-un interes tot mai mare pentru grafică și layout-uri. Cu specializări acordate în Olanda și România, Horațiu lucrează de peste 10 ani la proiecte de brand identity, web layout, logo și packaging design. În ultimii ani, focusul lui Horațiu s-a îndreptat către game graphic design, sprijinind Ubisoft în calitate de User Interface Artist și aplicându-și know-how-ul în dezvoltarea unor jocuri populare precum Assassin's Creed sau Watch Dogs.

Mai multe despre Horațiu descoperiți aici.

Ioana marussi

Ioana Marussi (mentor asistent Ruby on Rails)

Ioana lucrează în prezent la eMag, pe poziția de QA Automation Engineer, iar primele tangențe cu programarea le-a avut în clasa a 5-a. De atunci a participat la diverse concursuri și olimpiade de algoritmică. Când a ajuns la facultate, a început să dea meditații la informatică timp de putin peste un an și s-a oprit când a angajat la eMag. În generația anterioară a fost la rândul său padawan la Ruby și, din moment ce a fost o experiență plăcută, s-a gândit să o prelungească, ramânând ca mentor asistent.

Mai multe despre Ioana descoperiți aici.

Mario tanasescu

Mentor Mario Tanasescu Name (Mentor Mario Tanasescu Role)

Mentor Mario Tanasescu Bio

Marius bobin

Marius Bobin (mentor)

Marius și-a descoperit pasiunea pentru programare încă din timpul liceului, urmând apoi Facultatea de Matematică și Informatică. S-a specializat în Ruby și frameworkurile acestuia. Acum experimentatează cu limbaje și tehnologii diverse, incluzând Elixir, Erlang și Phoenix, dar este mai fericit atunci când reușește sa reducă totul la o singură linie de cod în Bash. Marius face parte din prima generație de absolvenți DevAcademy și este programatorul lead din spatele platformelor my.devacademy.ro și join.devacademy.ro. Începând cu 2016, Marius s-a alăturat echipei de mentori Dev Ruby on Rails.

Mai multe despre Marius descoperiți aici.

Marius petrescu

Marius Petrescu (mentor Graphic Design)

A început în Târgoviște în urmă cu 15 ani și se dezvoltă în continuare cu același avânt. Experiența extensivă a lui Marius Petrescu în graphic design i-a oferit oportunitatea să lucreze la orice tip de proiect vizual - de la materiale pentru print la proiecte DTP, de la modelare 3D la procesare video și de la aplicații Flash la interfețe web pentru e-shop-uri.

Mai multe despre Marius descoperiți aici.

Paul apostol

Mentor Paul Apostol Name (Mentor Paul Apostol Role)

Mentor Paul Apostol Bio

Raluca radu

Raluca Radu (mentor iOS)

Raluca este o persoană care vrea să se dezvolte atât pe plan personal, cât şi profesional, motiv pentru care lucrează ca Mobile Developer într-o companie de IT, unde ajută la implementarea şi testarea aplicațiilor IOS şi Android. Mai mult, Raluca este mereu în căutare de provocări, reuşind să îmbine de fiecare dată experiența teoretică cu cea practică, pentru a ajunge în cele din urmă să descopere tot ce e nou în IT.

Mai multe despre Raluca Radu descoperiți aici.

Robert dumitrescu

Robert Dumitrescu (mentor Frontend)

Robert și-a descoperit pasiunea pentru frontend în urmă cu 2 ani, și de atunci experimentează și își dezvoltă zilnic skill-urile cu Javascript, OOP, Ember.js, CSS și JSON. În calitate de absolvent DevAcademy și Frontend developer la o companie software, Robert este dornic să îi susțină pe padawanii Dev în obiectivul lor de specializare în dezvoltarea de site-uri și aplicații web.

Mai multe despre Robert descoperiți aici.

Stefan ioan

Ioan Ștefan (mentor SysOps)

Pentru Ioan Ștefan, administrarea sistemelor informatice nu mai are niciun secret. De 13+ ani, Ștefan dezvoltă arhitecturi informatice, administrează infrastructuri în orice configurație posibilă și își cultivă în continuare cunoștințele în specializările preferate - Apache, CentOS, Linux, PHP, NginX și multe altele. În prezent, Ștefan este administrator și dezvoltator de sisteme în proiecte care se desfășoară atât în țară cât și în afară.

Mai multe despre Ștefan descoperiți aici.

Victor locoman

Mentor Victor Locoman Name (Mentor Victor Locoman Role)

Mentor Victor Locoman Bio

Vlad manolache

Vlad Manolache (mentor iOS)

Absolvent al facultatii de Automatica si Calculatoare, cu peste 3 ani experienta in dezvoltarea de aplicatii mobile, Vlad Manolache este in prezent parte a echipei Endava, unde, in calitate de Senior Developer, dezvolta aplicatii native iOS si Android. Pasionat de programarea applicatiilor mobile, Vlad și-a dezvoltat know how-ul în acest domeniu, fiind direct responsabil pentru arhitectura proiectelor iOS si Android, definirea funcționalităților produselor, comunicarea cu clientii si code review.

Mai multe despre Vlad Manolache descoperiți aici.

Vlad verestiuc

Vlad Vereștiuc (mentor Ruby on Rails)

Cu o experiență de peste 13 ani în programare, în proiecte internaționale și mentorat, Vlad Vereștiuc este în prezent Senior Software Developer la Voucherry. Pasionat de învățarea continuă, Vlad a strâns de-a lungul timpului numeroase specializari (printre care Ruby, JavaScript, HTML, CSS, Node.JS, Ruby On Rails), a desfășurat proiecte importante pentru Emag.ro, Hostway Corporation, Romania Data Systems și a experimentat antreprenoriatul prin Net 4 All Group.

Mai multe despre Vlad descoperiți aici.

Dacă vrei să alături ca mentori comunității DevAcademy te rugăm să ne scrii pe joinus@devacademy.ro