Alătură-te unei echipe de oameni cu standarde înalte, asemeni ție, devenind un creator de software valoros, bine pregătit și performant!

Programul se adresează celor care sunt la început de drum în înțelegerea sistemelor hardware şi celor care vor să îşi dezvolte cariera în IT, ca dezvoltatori de infrastructuri și arhitecturi web. Mai concret, dacă ai cunoștințe de Linux de nivel junior sau mediu, dar nu eşti senior și nu știi systems administration deja, aplică!

Despre

?

Track-ul se desfăşoară pe o perioadă de 6 luni, cu începere în Noiembrie în fiecare an.

Toți cei care trec procesul de recrutare DevAcademy vor beneficia gratuit de 2 sesiuni/săptămână (2 ore/sesiune) de învățare aplicată, sub îndrumarea mentorilor, combinate cu exerciții practice de implementat acasă și resurse online de studiat.

Structura programului de învățare este simplă și puternică: se lucrează în echipe multidisciplinare cu participanții de la celelalte track-uri construind efectiv proiecte reale.

Participantul va avea la dispoziție o multitudine de procese, idei, instrumente și situații în care se poate implica pentru a-și accelera propria învățare.

Este o co-creare a unui spațiu de evoluție prin acțiunea și implicarea celui care vrea să învețe intersectate cu experiența și cunoștințele mentorilor.

După terminarea track-urilor, fiecare absolvent DevAcademy are oportunitatea de a rămâne în continuare în rândul comunității, alăturându-se echipei de mentori sau implicându-se în proiectele desfășurate de DevAcademy.

În plus, te putem susține mai departe în dezvoltarea start up-ului tech propriu, dacă urmărești un parcurs de antreprenor.

Structură

În acest program vei avea ocazia să înveți să instalezi și să configurezi medii de producție pentru aplicații web multi-platform. Vom începe de la concepte de bază de Linux și vom continua cu diverse instalări și configurații necesare pentru găzduirea unor servicii de front-end și back-end necesare unei aplicații reale.

Programul de învățare durează 6 luni - din Noiembrie până în Mai și se desfășoară în acest moment doar în București.

Există două întâlniri săptămânale seara de la 20:00 la 22:00 în două zile ale săptămânii (pe care le vom comunica celor care trec de toate probele de recrutare).

Întâlnirile de obicei sunt ghidate de mentori și sunt orientate în a înțelege tema ce urmează să fie implementată, în a clarifica cum se poate implementa și în a ghida procesul de descoperire a soluției. Este o transformare a unui program de tip blended-learning.

Considerăm că cel mai sustenabil mod de a transfera valoarea pe care o avem în comunitate este de a sprijini dezvoltarea unei culturi de învățare pro-activă și implicată. Un astfel de mediu însemnă o colaborare între mentori și participanți și este bidirecțională.

Mentori

Stefan ioan

Ioan Ștefan (mentor)

Pentru Ioan Ștefan, administrarea sistemelor informatice nu mai are niciun secret. De 13+ ani, Ștefan dezvoltă arhitecturi informatice, administrează infrastructuri în orice configurație posibilă și își cultivă în continuare cunoștințele în specializările preferate - Apache, CentOS, Linux, PHP, NginX și multe altele. În prezent, Ștefan este administrator și dezvoltator de sisteme în proiecte care se desfășoară atât în țară cât și în afară.

Mai multe despre Ștefan descoperiți aici.

Marius rusu

Marius Rusu (mentor asistent)

Pasiunea pentru tehnologie a avut-o dintotdeauna dar, în perioada facultații, a redescoperit dragostea pentru programare într-un internship și, între timp, a început să-și consolideze cunostințele de rețelistică. Din pasiunea sa speră să fructifice cunostințe în alții dornici de învățare cum este el și, la fel de important, speră să învețe și el lucruri de la ei.

Mai multe despre Marius descoperiți aici.

Felix raduica

Felix Răduică (mentor asistent)

Student la Poli și pasionat de calculatoare, Felix are experiență în administrarea sistemelor remote. A lucrat cu sisteme desktop și în administrarea de sisteme SCADA complexe. Are experiență de peste 5 ani în voluntariat și știe să ajute la nevoie, să deschidă drumuri și să încurajeze oamenii până la epuizare.

Mai multe despre Felix descoperiți aici.

Oana stratila

Oana Strătilă (mentor asistent)

Chiar dacă are doar un an de când a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare, Oana este o fire foarte ambițioasă, având deja peste trei ani de experiență în IT, în prezent fiind DevOps Engineer la American Greetings. Se consideră norocoasă pentru oportunitatea pe care a avut-o de a fi padawan la trackul de SysOps și este nerăbdătoare să share-uiască toate cunostințele acumulate cu noii membri!

Mai multe despre Oana descoperiți aici.

Nestor dragusin

Nestor Drăgușin (mentor asistent)

Nestor este absolvent al primei generații de track-uri SysOps DevAcademy, dornic să îi sprijine pe ceilalți în înțelegerea arhitecturilor de infrastructură. Nestor este student al facultății de Automatică și Calculatoare. În paralel, el activează într-un rol tehnic la cel mai mare furnizor național de soluții de cloud computing, unde coordonează proceduri pentru clienții enterprise ai companiei. Când nu se joacă cu tehnologiile nou apărute, Nestor poate fi găsit pe terenul de baschet.

Mai multe despre Nestor descoperiți aici.

Investiție

Programul de învățare DevAcademy SysOps este gratuit, fiind felul nostru de a răsplăti dorința de cunoaștere și de dezvoltare a juniorilor ambițioși. Ca participant, ne așteptăm să contribui timpul tău, în direcția învățării și creării de lucruri noi.

Costul programului pentru participanți se cuantifică, așadar, în timpul investit pentru a fi parte din proiectul DevAcademy:

Aplică

Numărul de locuri este limitat la maxim 15 persoane.

Programul de învățate se desfășoară în București.

Şi pentru că vrem să ai colegi de echipă la fel de pasionaţi şi talentaţi ca tine, am pregătit un proces de recrutare personalizat, pe care l-am împărţit în patru etape.

Parcugerea etapelor se face în ordinea înscrierilor, pe principiul primul venit primul servit.

În momentul în care locurile au fost ocupate, vom închide procesul de recrutare.

Cerințe minime pentru participare

  1. Trebuie să ai un laptop cu care să participi la programul de învățare. Este recomandat să rulezi pe el o versiune de Linux.
  2. Este important să ai cunoștințe generale de IT: știi un limbaj de programare sau de scripting, ai mai instalat și configurat software, îți place să înțelegi și să lucrezi cu echipamente electronice?
  3. Este folositor dacă știi deja basic command line tools în orice sistem de operare.
înscrierile s-au închis