Alătură-te unei echipe de oameni cu standarde înalte, asemeni ție, devenind un creator de software valoros, bine pregătit și performant!

Programul se adresează celor care sunt la început de drum în programare şi celor care vor să îşi dezvolte cariera în IT, ca dezvoltatori de produse. Mai concret, dacă ai cunoștințe de programare (OOP cel puțin) de nivel junior sau mediu, dar nu eşti senior și nu știi Ruby on Rails deja, aplică!

Despre

?

Track-ul se desfăşoară pe o perioadă de 6 luni, cu începere în Noiembrie în fiecare an.

Toți cei care trec procesul de recrutare DevAcademy vor beneficia gratuit de 2 sesiuni/săptămână (2 ore/sesiune) de învățare aplicată, sub îndrumarea mentorilor, combinate cu exerciții practice de implementat acasă și resurse online de studiat.

Structura programului de învățare este simplă și puternică: se lucrează în echipe multidisciplinare cu participanții de la celelalte track-uri construind efectiv proiecte reale.

Participantul va avea la dispoziție o multitudine de procese, idei, instrumente și situații în care se poate implica pentru a-și accelera propria învățare.

Este o co-creare a unui spațiu de evoluție prin acțiunea și implicarea celui care vrea să învețe intersectate cu experiența și cunoștințele mentorilor.

După terminarea track-urilor, fiecare absolvent DevAcademy are oportunitatea de a rămâne în continuare în rândul comunității, alăturându-se echipei de mentori sau implicându-se în proiectele desfășurate de DevAcademy.

În plus, te putem susține mai departe în dezvoltarea start up-ului tech propriu, dacă urmărești un parcurs de antreprenor.

Structură

În acest program vei avea ocazia să înveți limbajul de programare Ruby, framework-ul Ruby on Rails, cum să construiești API-uri, cum să gândești o arhitectură de backend, cum să lucrezi cu baze date și tot ce este nevoie pentru a crea un backend funcțional pentru o aplicație modernă.

Programul de învățare durează 6 luni - din Noiembrie până în Mai și se desfășoară în acest moment doar în București.

Există două întâlniri săptămânale seara de la 20:00 la 22:00 în două zile ale săptămânii (pe care le vom comunica celor care trec de toate probele de recrutare).

Întâlnirile de obicei sunt ghidate de mentori și sunt orientate în a înțelege tema ce urmează să fie implementată, în a clarifica cum se poate implementa și în a ghida procesul de descoperire a soluției. Este o transformare a unui program de tip blended-learning.

Considerăm că cel mai sustenabil mod de a transfera valoarea pe care o avem în comunitate este de a sprijini dezvoltarea unei culturi de învățare pro-activă și implicată. Un astfel de mediu însemnă o colaborare între mentori și participanți și este bidirecțională.

Mentori

Cristian tone

Cristian Țone (mentor)

În cei 9+ ani de când lucrează în web development, Cristi Țone a avut șansa să experimenteze cu o multitudine de platforme, de la sisteme simple precum site-uri de prezentare, la soluții complexe și sisteme informatice custom-made. Astăzi, Cristi este în continuare pasionat de construirea gadget-urilor și de implicarea în proiecte custom, în special cele construite pe platformele Arduino și RaspberryPI.

Mai multe despre Cristi descoperiți aici.

Vlad verestiuc

Vlad Vereștiuc (mentor)

Cu o experiență de peste 13 ani în programare, în proiecte internaționale și mentorat, Vlad Vereștiuc este în prezent Senior Software Developer la Voucherry. Pasionat de învățarea continuă, Vlad a strâns de-a lungul timpului numeroase specializari (printre care Ruby, JavaScript, HTML, CSS, Node.JS, Ruby On Rails), a desfășurat proiecte importante pentru Emag.ro, Hostway Corporation, Romania Data Systems și a experimentat antreprenoriatul prin Net 4 All Group.

Mai multe despre Vlad descoperiți aici.

Andra olaru

Andra Olaru (mentor)

Și-a descoperit pasiunea pentru IT lucrând pe o poziție de quality assurance tester în tech. De atunci și continuând în prezent, Andra s-a concentrat pe cultivarea cunoștințelor de programare, explorând și specializându-se în tehnologii precum Ruby on Rails și .NET. Astăzi, Andra își pune experiența în practică dezvoltând aplicații web pentru Inpact și sprijinindu-i pe padawanii Dev cu învățarea Ruby on Rails.

Mai multe despre Andra descoperiți aici.

Andrei buterez

Andrei Buterez (mentor)

Mereu deschis provocărilor, Andrei Buterez a studiat și aprofundat numeroase limbaje de programare, incluzând HTML, CSS, PHP, arhitecturi MVC și Ruby on Rails. În prezent Andrei continuă să se dezvolte aplicat în cadrul Easyhost, ca web application programmer în departamentul de New Product Development. În acest rol, Andrei experimentează zilnic cu platforma Magento, optimizând pluginuri, testând diverse module Apache și PHP, efectuând stress tests și dezvoltând insight-urile descoperite în product features.

Mai multe despre Andrei descoperiți aici.

Ioana marussi

Ioana Marussi (mentor asistent)

Ioana lucrează în prezent la eMag, pe poziția de QA Automation Engineer, iar primele tangențe cu programarea le-a avut în clasa a 5-a. De atunci a participat la diverse concursuri și olimpiade de algoritmică. Când a ajuns la facultate, a început să dea meditații la informatică timp de putin peste un an și s-a oprit când a angajat la eMag. În generația anterioară a fost la rândul său padawan la Ruby și, din moment ce a fost o experiență plăcută, s-a gândit să o prelungească, ramânând ca mentor asistent.

Mai multe despre Ioana descoperiți aici.

Cristian conache

Cristian Conache (mentor asistent)

A descoperit zona de programare din joaca și pură curiozitate în urmă cu 5 ani. A fost captivat treptat și de zona de web development. Pasiunea pentru învățare și curiozitatea l-au făcut, în tot acest timp, să studieze și să aprofundeze diferite limbaje de programare precum HTML, CSS, Ruby, JavaScript, C sau C++. Este preocupat să își dezvolte în permanență skill-urile lucrând la proiecte personale. Îsi dorește să împărtășească din cunoștințele sale cu padawanii Dev.

Mai multe despre Cristian descoperiți aici.

Marius bobin

Marius Bobin (mentor)

Marius și-a descoperit pasiunea pentru programare încă din timpul liceului, urmând apoi Facultatea de Matematică și Informatică. S-a specializat în Ruby și frameworkurile acestuia. Acum experimentatează cu limbaje și tehnologii diverse, incluzând Elixir, Erlang și Phoenix, dar este mai fericit atunci când reușește sa reducă totul la o singură linie de cod în Bash. Marius face parte din prima generație de absolvenți DevAcademy și este programatorul lead din spatele platformelor my.devacademy.ro și join.devacademy.ro. Începând cu 2016, Marius s-a alăturat echipei de mentori Dev Ruby on Rails.

Mai multe despre Marius descoperiți aici.

Investiție

Programul DevAcademy de învățare Ruby on Rails este gratuit, fiind felul nostru de a răsplăti dorința de cunoaștere și de dezvoltare a juniorilor ambițioși. Ca participant, ne așteptăm să contribui timpul tău, în direcția învățării și creării de lucruri noi.

Costul programului pentru participanți se cuantifică, așadar, în timpul investit pentru a fi parte din proiectul DevAcademy:

Aplică

Numărul de locuri este limitat la maxim 15.

Programul de învățate se desfășoară în București.

Pentru că vrem să ai colegi de echipă la fel de pasionaţi şi talentaţi ca tine, am pregătit un proces de recrutare personalizat, pe care l-am împărţit în patru etape.

Parcugerea etapelor se face în ordinea înscrierilor, pe principiul primul venit primul servit.

În momentul în care locurile au fost ocupate, vom închide procesul de recrutare.

Cerințe minime pentru participare

  1. Trebuie să știi OOP (în orice limbaj de programare).
  2. Trebuie să ai un laptop cu care să participi la programul de învățare.
  3. Te rugăm să rulezi pe laptop o versiune de Linux.
înscrierile s-au închis