Alătură-te unei echipe de oameni cu standarde înalte, asemeni ție, devenind un creator de software valoros, bine pregătit și performant!

Programul se adresează celor care sunt la început de drum în programare şi celor care vor să îşi dezvolte cariera în IT, ca dezvoltatori de produse. Mai concret, dacă ai cunoștințe de programare (OOP cel puțin) de nivel junior sau mediu, dar nu eşti senior și nu știi programare iOS deja, aplică!

Despre

?

Track-ul se desfăşoară pe o perioadă de 6 luni, cu începere în Noiembrie în fiecare an.

Toți cei care trec procesul de recrutare DevAcademy vor beneficia gratuit de 2 sesiuni/săptămână (2 ore/sesiune) de învățare aplicată, sub îndrumarea mentorilor, combinate cu exerciții practice de implementat acasă și resurse online de studiat.

Structura programului de învățare este simplă și puternică: se lucrează în echipe multidisciplinare cu participanții de la celelalte track-uri construind efectiv proiecte reale.

Participantul va avea la dispoziție o multitudine de procese, idei, instrumente și situații în care se poate implica pentru a-și accelera propria învățare.

Este o co-creare a unui spațiu de evoluție prin acțiunea și implicarea celui care vrea să învețe intersectate cu experiența și cunoștințele mentorilor.

După terminarea track-urilor, fiecare absolvent DevAcademy are oportunitatea de a rămâne în continuare în rândul comunității, alăturându-se echipei de mentori sau implicându-se în proiectele desfășurate de DevAcademy.

În plus, te putem susține mai departe în dezvoltarea start up-ului tech propriu, dacă urmărești un parcurs de antreprenor.

Structură

În acest program vei avea ocazia să înveți că creezi o aplicație iOS nativă într-un mediu real cu apeluri la API-uri de backend. În funcție de cât de repede vei avansa în cele 6 luni, vei putea lansa aplicația la final în Apple App Store.

Programul de învățare durează 6 luni - din Noiembrie până în Mai și se desfășoară în acest moment doar în București.

Există două întâlniri săptămânale seara de la 20:00 la 22:00 în două zile ale săptămânii (pe care le vom comunica celor care trec de toate probele de recrutare).

Întâlnirile de obicei sunt ghidate de mentori și sunt orientate în a înțelege tema ce urmează să fie implementată, în a clarifica cum se poate implementa și în a ghida procesul de descoperire a soluției. Este o transformare a unui program de tip blended-learning.

Considerăm că cel mai sustenabil mod de a transfera valoarea pe care o avem în comunitate este de a sprijini dezvoltarea unei culturi de învățare pro-activă și implicată. Un astfel de mediu însemnă o colaborare între mentori și participanți și este bidirecțională.

Mentori

Raluca radu

Raluca Radu (mentor)

Raluca este o persoană care vrea să se dezvolte atât pe plan personal, cât şi profesional, motiv pentru care lucrează ca Mobile Developer într-o companie de IT, unde ajută la implementarea şi testarea aplicațiilor IOS şi Android. Mai mult, Raluca este mereu în căutare de provocări, reuşind să îmbine de fiecare dată experiența teoretică cu cea practică, pentru a ajunge în cele din urmă să descopere tot ce e nou în IT.

Mai multe despre Raluca descoperiți aici.

Deea nitescu

Deea Nitescu (mentor)

Cred foarte mult in puterea comunitatii si imi place sa fiu inconjurata de oameni pasionati, motiv pentru care fac acum parte din Devacademy. Momentan lucrez ca si iOS developer intr-o companie de IT si am gasit jobul si tehnologia care sa ma faca sa iubesc ceea ce fac. Imi place foarte mult sa predau, de aceea sunt sunt profesor de IT la un afterschool si in timpul liber tin traininguri pentru ONGuri.

Mai multe despre Deea descoperiți aici.

Vlad manolache

Vlad Manolache (mentor)

Absolvent al facultatii de Automatica si Calculatoare, cu peste 3 ani experienta in dezvoltarea de aplicatii mobile, Vlad Manolache este in prezent parte a echipei Endava, unde, in calitate de Senior Developer, dezvolta aplicatii native iOS si Android. Pasionat de programarea applicatiilor mobile, Vlad și-a dezvoltat know how-ul în acest domeniu, fiind direct responsabil pentru arhitectura proiectelor iOS si Android, definirea funcționalităților produselor, comunicarea cu clientii si code review.

Mai multe despre Vlad descoperiți aici.

Alexandru matei

Alexandru Matei (mentor asistent)

Alex este student în cadrul Facultății de Calculatoare iar pasiunea pentru tehnologie l-a determinat să experimenteze cât mai mult în afara facultății. Unul dintre punctele sale de interes este dezvoltarea de aplicații mobile, interes care, după o experiență ca student în cadrul DevAcademy, s-a concretizat în primul său job, momentan fiind și iOS Developer într-o companie IT. Alex este foarte intrigat de universul start-up-urilor și al antreprenoriatului iar caștigarea recentă a unei compeții de profil i-a alimentat dorința de a fonda un start-up propiu, în domeniul tehnologiei.

Mai multe despre Alex descoperiți aici.

Alexandru antonica

Alexandru Antonică (mentor asistent)

În anul final la Automatică și Calculatoare, Alex dorește să returneze câștigul de cunostințe dobândit pe parcusul track-ului de iOS prin a-i ajuta pe mentori cu noii padawani. Este fan a tot ceea ce înseamna Apple și, de aceea, este foarte devotat în învățarea/predarea tehnologiilor folosite de aceștia. Speră să transmită pasiunea lui și celor nou veniți în această sferă a programării.

Mai multe despre Alex descoperiți aici.

Investiție

Programul DevAcademy de învățare iOS este gratuit, fiind felul nostru de a răsplăti dorința de cunoaștere și de dezvoltare a juniorilor ambițioși. Ca participant, ne așteptăm să contribui timpul tău, în direcția învățării și creării de lucruri noi.

Costul programului pentru participanți se cuantifică, așadar, în timpul investit pentru a fi parte din proiectul DevAcademy:

Aplică

Numărul de locuri este limitat la maxim 15 persoane.

Programul de învățate se desfășoară în București.

Pentru că vrem să ai colegi de echipă la fel de pasionaţi şi talentaţi ca tine, am pregătit un proces de recrutare personalizat, pe care l-am împărţit în patru etape.

Parcugerea etapelor se face în ordinea înscrierilor, pe principiul primul venit primul servit.

În momentul în care locurile au fost ocupate, vom închide procesul de recrutare.

Cerințe minime pentru participare:

  1. Trebuie să știi OOP (în orice limbaj de programe)
  2. Trebuie să ai un MacBook sau un laptop pe care să ai instalată o mașină virtuală care să ruleze OSX.
înscrierile s-au închis