Alătură-te unei echipe de oameni cu standarde înalte, asemeni ție, devenind un creator de aplicații valoros, bine pregătit și performant!

Programul se adresează celor care sunt la început de drum şi vor să îşi dezvolte cariera în IT, ca designeri de aplicații web și mobile. Mai concret, dacă ai cunoștințe ale instrumentelor de bază din Photoshop și îți dorești să creezi aplicații interesante, aplică!

Despre

?

Track-ul se desfăşoară pe o perioadă de 6 luni, cu începere în Noiembrie în fiecare an.

Toți cei care trec procesul de recrutare DevAcademy vor beneficia gratuit de 2 sesiuni/săptămână (2 ore/sesiune) de învățare aplicată, sub îndrumarea mentorilor, combinate cu exerciții practice de implementat acasă și resurse online de studiat.

Structura programului de învățare este simplă și puternică: se lucrează în echipe multidisciplinare cu participanții de la celelalte track-uri construind efectiv proiecte reale.

Participantul va avea la dispoziție o multitudine de procese, idei, instrumente și situații în care se poate implica pentru a-și accelera propria învățare.

Este o co-creare a unui spațiu de evoluție prin acțiunea și implicarea celui care vrea să învețe intersectate cu experiența și cunoștințele mentorilor.

După terminarea track-urilor, fiecare absolvent DevAcademy are oportunitatea de a rămâne în continuare în rândul comunității, alăturându-se echipei de mentori sau implicându-se în proiectele desfășurate de DevAcademy.

În plus, te putem susține mai departe în dezvoltarea start up-ului tech propriu, dacă urmărești un parcurs de antreprenor.

Structură

În acest program vei învăța să creezi concepte de User Interface pentru aplicații responsive orientate pe web si vei beneficia de introducerea în concepte specifice de creare de interfețe mobile. Vei lucra într-un mediu apropiat de cel specific designerilor, cu un mix cât mai real de brief-uri și creativitate. Pe scurt, vei învăța să creezi grafică pentru o aplicație (web și/sau mobile) pornind de la concepte funcționale, totul ghidat de propria ta dorință dar și de mentori cu experiență pentru a înțelege conceptele grafice și bazele UX.

Programul de învățare durează 6 luni - din Noiembrie până în Mai și se desfășoară în acest moment doar în București.

Există două întâlniri săptămânale seara de la 20:00 la 22:00 în două zile ale săptămânii (pe care le vom comunica celor care trec de toate probele de recrutare).

Întâlnirile de obicei sunt ghidate de mentori și sunt orientate în a înțelege tema ce urmează să fie implementată, în a clarifica cum se poate implementa și în a ghida procesul de descoperire a soluției. Este o transformare a unui program de tip blended-learning.

Considerăm că cel mai sustenabil mod de a transfera valoarea pe care o avem în comunitate este de a sprijini dezvoltarea unei culturi de învățare pro-activă și implicată. Un astfel de mediu însemnă o colaborare între mentori și participanți și este bidirecțională.

Mentori

Andrei ciucanel

Andrei Ciucanel (mentor)

De peste 10 ani, Andrei Ciucanel lucrează cu forme, culori, proporții și flow-uri. Andrei a pornit la drum ca art director în agenții de publicitate - afinitate pentru tech și dorința de dezvoltare continuă l-a specializat în timp ca UX/UI designer, cu o preferință marcată pentru aplicații mobile (Android și iOS). În prezent, Andrei Ciucanel este un lead UX mobile developer pentru cel mai mare e-tailer din țară, eMAG.

Mai multe despre Andrei descoperiți aici.

Horatiu sasu

Horațiu Sasu (mentor)

Pentru Horațiu Sasu, pasiunea pentru fotografie s-a transformat treptat într-un interes tot mai mare pentru grafică și layout-uri. Cu specializări acordate în Olanda și România, Horațiu lucrează de peste 10 ani la proiecte de brand identity, web layout, logo și packaging design. În ultimii ani, focusul lui Horațiu s-a îndreptat către game graphic design, sprijinind Ubisoft în calitate de User Interface Artist și aplicându-și know-how-ul în dezvoltarea unor jocuri populare precum Asssassin's Creed sau Watch Dogs.

Mai multe despre Horațiu descoperiți aici.

Ana onica

AnaMaria Onica (mentor)

AnaMaria și-a cultivat de când se știe inspirația în medii artistice și dinamice. Un autodictat din fire, comunicativă și mereu deschisă provocărilor noi, AnaMaria își dezvoltă de peste 8 ani skill-urile grafice în industria tech, lucrând în dezvoltarea de jocuri educaționale pentru piața internațională.

Mai multe despre AnaMaria descoperiți aici.

Marius petrescu

Marius Petrescu (mentor)

A început în Târgoviște în urmă cu 15 ani și se dezvoltă în continuare cu același avânt. Experiența extensivă a lui Marius Petrescu în graphic design i-a oferit oportunitatea să lucreze la orice tip de proiect vizual - de la materiale pentru print la proiecte DTP, de la modelare 3D la procesare video și de la aplicații Flash la interfețe web pentru e-shop-uri.

Mai multe despre Marius descoperiți aici.

Investiție

Programul DevAcademy de învățare Graphic Design este gratuit, fiind felul nostru de a răsplăti dorința de cunoaștere și de dezvoltare a juniorilor ambițioși. Ca participant, ne așteptăm să contribui timpul tău, în direcția învățării și creării de lucruri noi.

Costul programului pentru participanți se cuantifică, așadar, în timpul investit pentru a fi parte din proiectul DevAcademy:

Aplică

Numărul de locuri este limitat la maxim 15 persoane.

Programul de învățate se desfășoară în București.

Pentru că vrem să ai colegi de echipă la fel de pasionaţi şi talentaţi ca tine, am pregătit un proces de recrutare personalizat, pe care l-am împărţit în patru etape.

Parcugerea etapelor se face în ordinea înscrierilor, pe principiul primul venit primul servit.

În momentul în care locurile au fost ocupate, vom închide procesul de recrutare.

Cerințe minime pentru participare

  1. Trebuie să ai un laptop pe care să ruleze Adobe Photoshop.
  2. Este recomandat să știi instrumente de bază în Photoshop (shape-uri, smart objects, layer styles, slice-uri, cmyk-rgb).
înscrierile s-au închis