Alătură-te unei echipe de oameni cu standarde înalte, asemeni ție, devenind un creator de software valoros, bine pregătit și performant!

Programul se adresează celor care sunt la început de drum în programare şi celor care vor să îşi dezvolte cariera în IT, ca dezvoltatori de produse. Mai concret, dacă ai cunoștințe de programare de nivel junior și știi ceva HTML, CSS și JS și îți dorești să creezi aplicații interesante web, aplică!

Despre

?

Track-ul se desfăşoară pe o perioadă de 6 luni, cu începere în Noiembrie în fiecare an.

Toți cei care trec procesul de recrutare DevAcademy vor beneficia gratuit de 2 sesiuni/săptămână (2 ore/sesiune) de învățare aplicată, sub îndrumarea mentorilor, combinate cu exerciții practice de implementat acasă și resurse online de studiat.

Structura programului de învățare este simplă și puternică: se lucrează în echipe multidisciplinare cu participanții de la celelalte track-uri construind efectiv proiecte reale.

Participantul va avea la dispoziție o multitudine de procese, idei, instrumente și situații în care se poate implica pentru a-și accelera propria învățare.

Este o co-creare a unui spațiu de evoluție prin acțiunea și implicarea celui care vrea să învețe intersectate cu experiența și cunoștințele mentorilor.

După terminarea track-urilor, fiecare absolvent DevAcademy are oportunitatea de a rămâne în continuare în rândul comunității, alăturându-se echipei de mentori sau implicându-se în proiectele desfășurate de DevAcademy.

În plus, te putem susține mai departe în dezvoltarea start up-ului tech propriu, dacă urmărești un parcurs de antreprenor.

Structură

În acest program vei avea ocazia să înveți să creezi un website de complexitate medie cu pagini statice și dinamice, totul folosind HTML, CSS, JavaScript. În funcție de proiectele pe care le vom aborda și de viteza cu care veți parcurge etapele putem adresa și framework-uri mai avansate.

Programul de învățare durează 6 luni - din Noiembrie până în Mai și se desfășoară în acest moment doar în București.

Există două întâlniri săptămânale seara de la 20:00 la 22:00 în două zile ale săptămânii (pe care le vom comunica celor care trec de toate probele de recrutare).

Întâlnirile de obicei sunt ghidate de mentori și sunt orientate în a înțelege tema ce urmează să fie implementată, în a clarifica cum se poate implementa și în a ghida procesul de descoperire a soluției. Este o transformare a unui program de tip blended-learning.

Considerăm că cel mai sustenabil mod de a transfera valoarea pe care o avem în comunitate este de a sprijini dezvoltarea unei culturi de învățare pro-activă și implicată. Un astfel de mediu însemnă o colaborare între mentori și participanți și este bidirecțională.

Mentori

Alexandru lungu

Alexandru Lungu (mentor)

Și-a descoperit pasiunea pentru web development în urmă cu 4 ani, când totul a început ca un hobby. De atunci caută să își dezvolte continuu skill-urile cu PHP, Ruby, Angular.JS si iOS. Lungu Alexandru este în prezent web developer la inPACT.

Mai multe despre Alexandru descoperiți aici.

Dragos pop

Dragos Pop (mentor)

Prima data cand a scris cod de front-end a fost in clasa a 12-a, in 2002/2003, dar pasiunea pentru web development s-a nascut in 2006 cu ocazia unei burse de plasament in Anglia. Atunci a dezvoltat primul sau proiect comercial - o platforma de B2B. Din 2007 pana in 2015 a fost asistent universitar si a predat atat back-end cat si front-end, dar si java, oracle sql, flash si arhitectura calculatoarelor. Jucariile sale preferate sunt Laravel si Vue.js, dar ii place sa stie tot ce misca in domeniu.

Mai multe despre Dragos descoperiți aici.

Andreea cozariuc

Andreea Cozariuc (mentor)

Andreea face parte din prima serie de participanți a track-ului de Frontend. A rămas îndrăgostită de colectivul DevAcademy, fapt care a determinat-o să se alăture crew-ului ca Junior Front End Developer. În prezent, Andreea lucrează în eCommerce, la un procesator de plăți online.

Mai multe despre Andreea descoperiți aici.

Robert dumitrescu

Robert Dumitrescu (mentor)

Robert și-a descoperit pasiunea pentru frontend în urmă cu 2 ani, și de atunci experimentează și își dezvoltă zilnic skill-urile cu Javascript, OOP, Ember.js, CSS și JSON. În calitate de absolvent DevAcademy și Frontend developer la o companie software, Robert este dornic să îi susțină pe padawanii Dev în obiectivul lor de specializare în dezvoltarea de site-uri și aplicații web.

Mai multe despre Robert descoperiți aici.

Ionut neagoe

Ionuț Neagoe (mentor asistent)

Ionuț a facut parte din a doua generație a track-ului de Frontend. A lucrat ca web application developer și îsi dorește sa rămână în DevAcademy pentru a susține padawanii noi și să-i ajute să-și descopere talentele in acest domeniu.

Mai multe despre Ionuț descoperiți aici.

Ionut mocanu

Ionuț Mocanu (mentor asistent)

Ionuț a fost padawan în a doua serie a track-ului de Frontend și a ramas în echipa DevAcademy ca să încerce să ofere măcar o parte din ajutorul pe care l-a primit el. Lucrează ca junior game developer în Unity3D și, în timpul liber, cochetează cu tehnologii web (NodeJS, ReactJS).

Mai multe despre Ionuț descoperiți aici.

Investiție

Programul DevAcademy de învățare Frontend este gratuit, fiind felul nostru de a răsplăti dorința de cunoaștere și de dezvoltare a juniorilor ambițioși. Ca participant, ne așteptăm să contribui timpul tău, în direcția învățării și creării de lucruri noi.

Costul programului pentru participanți se cuantifică, așadar, în timpul investit pentru a fi parte din proiectul DevAcademy:

Aplică

Numărul de locuri este limitat la maxim 15.

Programul de învățate se desfășoară în București.

Pentru că vrem să ai colegi de echipă la fel de pasionaţi şi talentaţi ca tine, am pregătit un proces de recrutare personalizat, pe care l-am împărţit în patru etape.

Parcugerea etapelor se face în ordinea înscrierilor, pe principiul primul venit primul servit.

În momentul în care locurile au fost ocupate, vom închide procesul de recrutare.

Cerințe minime pentru participare:

  1. Trebuie să știi să ai cunoștințe minime de HTML/CSS/JS (dacă treci la pasul 2, vei primi o problemă care va testa aceste cunoștințe).
  2. Trebuie să ai un laptop cu care să participi la programul de învățare.
înscrierile s-au închis