Alătură-te unei echipe de oameni cu standarde înalte, asemeni ție, devenind un creator de software valoros, bine pregătit și performant!

Programul se adresează celor care sunt la început de drum în programare şi celor care vor să îşi dezvolte cariera în IT, ca dezvoltatori de software mobile pe platforma Android. Mai concret, dacă ai cunoștințe de programare JAVA (OOP cel puțin) de nivel junior sau mediu, dar nu eşti senior și nu știi programare Android deja, aplică!

Despre

?

Track-ul se desfăşoară pe o perioadă de 6 luni, cu începere în Noiembrie în fiecare an.

Toți cei care trec procesul de recrutare DevAcademy vor beneficia gratuit de 2 sesiuni/săptămână (2 ore/sesiune) de învățare aplicată, sub îndrumarea mentorilor, combinate cu exerciții practice de implementat acasă și resurse online de studiat.

Structura programului de învățare este simplă și puternică: se lucrează în echipe multidisciplinare cu participanții de la celelalte track-uri construind efectiv proiecte reale.

Participantul va avea la dispoziție o multitudine de procese, idei, instrumente și situații în care se poate implica pentru a-și accelera propria învățare.

Este o co-creare a unui spațiu de evoluție prin acțiunea și implicarea celui care vrea să învețe intersectate cu experiența și cunoștințele mentorilor.

După terminarea track-urilor, fiecare absolvent DevAcademy are oportunitatea de a rămâne în continuare în rândul comunității, alăturându-se echipei de mentori sau implicându-se în proiectele desfășurate de DevAcademy.

În plus, te putem susține mai departe în dezvoltarea start up-ului tech propriu, dacă urmărești un parcurs de antreprenor.

Structură

În acest program vei avea ocazia să înveți să creezi o aplicație Android nativă într-un mediu real cu apleuri la API-uri de backend. În funcție de cât de repede vei avansa în cele 6 luni, vei putea lansa la final aplicația în Google Play Store.

Programul de învățare durează 6 luni - din Noiembrie până în Mai și se desfășoară în acest moment doar în București.

Există două întâlniri săptămânale seara de la 20:00 la 22:00 în două zile ale săptămânii (pe care le vom comunica celor care trec de toate probele de recrutare).

Întâlnirile de obicei sunt ghidate de mentori și sunt orientate în a înțelege tema ce urmează să fie implementată, în a clarifica cum se poate implementa și în a ghida procesul de descoperire a soluției. Este o transformare a unui program de tip blended-learning.

Considerăm că cel mai sustenabil mod de a transfera valoarea pe care o avem în comunitate este de a sprijini dezvoltarea unei culturi de învățare pro-activă și implicată. Un astfel de mediu însemnă o colaborare între mentori și participanți și este bidirecțională.

Mentori

Cristian baita

Cristian Baita (mentor)

Experiența de peste 18 ani în programare i-a oferit lui Cristian Baita posibilitatea să lucreze cu numeroase limbaje de programare, în nenumărate proiecte ambițioase. Oricând gata de o provocare nouă, Cristian a fost implicat în dezvoltarea de aplicații mobile, programe educaționale, simulări virtuale ale proceselor fizice, procesare de semnal audio-video, inteligență artificială, medii de testare, platforme de vânzări... și lista ar putea continua indefinit. Totodată, Cristian a coordonat proiecte întregi, din faza de setup și formare echipă până în faza designului de arhitectură și ulterior până în momentul lansării pe piață.

Mai multe despre Cristian Baita descoperiți aici.

Diana bordei

Diana Loredana Bordei (mentor)

Diana Bordei lucrează de peste 8 ani în dezvoltare de aplicații mobile, trecând în acest fel printr-o suită mare de sisteme și de framework-uri: Android, Java, OOP, J2ME și multe altele. O persoană deschisă și mereu gata să își împartă ideile cu colegii, Diana este văzută ca o sursă de inspirație de toți cei care au avut plăcerea să formeze echipe cu ea. În prezent, Diana se dezvoltă în continuare în specializarea preferată, în calitate de Team Lead & Android Software Engineer într-o companie de software development care activează pe piața internațională.

Mai multe despre Diana descoperiți aici.

Adriana alexandru

Adriana Alexandru (mentor asistent)

Masterandă în cadrul programului de studii universitare de cercetare Informatică Economică, Adriana și-a descoperit pasiunea pentru mobile development în contextul unui program de Internship. De atunci până în prezent, a continuat să studieze și să-și aprofundeze conoștințele în acest domeniu, dezvoltând aplicații native pe platforma Android ca proiecte personale sau participând la competiții de tip Hackathon. Este nerăbdatoare să facă parte din programul și comunitatea DevAcademy și să împărtășească din cunoștințele acumulate cu padawanii.

Mai multe despre Adriana descoperiți aici.

Investiție

Programul DevAcademy de învățare Android este gratuit, fiind felul nostru de a răsplăti dorința de cunoaștere și de dezvoltare a juniorilor ambițioși. Ca participant, ne așteptăm să contribui timpul tău, în direcția învățării și creării de lucruri noi.

Costul programului pentru participanți se cuantifică, așadar, în timpul investit pentru a fi parte din proiectul DevAcademy:

Aplică

Numărul de locuri este limitat la maxim 15.

Programul de învățate se desfășoară în București.

Pentru că vrem să ai colegi de echipă la fel de pasionaţi şi talentaţi ca tine, am pregătit un proces de recrutare personalizat, pe care l-am împărţit în patru etape.

Parcugerea etapelor se face în ordinea înscrierilor, pe principiul primul venit primul servit.

În momentul în care locurile au fost ocupate, vom închide procesul de recrutare.

Cerințe minime pentru participare:

  1. Trebuie să știi să programezi în JAVA și să lucrezi cu concepte OOP.
  2. Trebuie să ai un laptop care să poată rula Android Studio.
înscrierile s-au închis