Tu ai motivația și drive-ul pentru dezvoltare, noi îți oferim contextul și resursele. Alege un program de învățare care te pregătește într-un mod aplicat și antrenant pentru o carieră în zona tech.

Track-urile DevAcademy îți dau șansa să te specializezi în limbajul de programare dorit, să înveți cum realizezi aplicații, să îți rafinezi abilitățile de designer sau de comunicare în online.

Descoperă mai jos specializările tech DevAcademy și aplică la track-ul preferat. După ce vei trece de procesul nostru de selecție, vei beneficia gratuit de 7 luni de învățare imersivă și aplicată, sub îndrumarea seniorilor din industrie.

It’s gonna take everything you’ve got and then some more. Weigh in your options!


În desfășurare:În curând:


Product management

Product Management

Ce este un track de învățare DevAcademy?

Programele DevAcademy (track-urile) înseamnă învățare intensivă, în grupe de 10-15 persoane, sub îndrumarea echipelor de mentori seniori.

Track-ul se desfăşoară gratuit pe o perioadă de 7 luni, cu începere în Noiembrie, în fiecare an.

Toți cei care trec procesul de recrutare DevAcademy sunt aleși pentru a urma programul de învățare preferat: 2 sesiuni/săptămână (2 ore/sesiune) de învățare aplicată + taskuri la care se lucrează de acasă, cât și alte resurse online de studiat.

Practic, echipe multidisciplinare intră impreună într-un proces de învățare, menit să accelereze interacțiunea cu un mediu real de lucru și dezvoltarea abilităților necesare pentru întreg procesul de lucru la proiecte tech complexe.

%> %> %>