DevAcademy Community

DevAcademy își propune să creeze mediul potrivit încurajării dezvoltării unei comunități de elită tech. Misiunea DevAcademy se extinde astfel dincolo de programele de mentorat - învățarea este un proces continuu și full-time, prin urmare derulăm în permanență multiple proiecte care să îi provoace pe membri noștri la dezvoltare și în afara orelor de curs.

DevIncubator

Învățarea nu durează doar 6 luni. Cei care termină un track DevAcademy au ulterior oportunitatea să își formeze o echipă și să dezvolte împreună o idee proprie, în start up-ul propriu. Celor care își doresc să meargă cu un pas mai departe, DevAcademy le pune la dispoziție tot know-how-ul necesar designului unui prototip viabil de app pentru a fi lansat pe piață.

Level Up

Pentru noi, dezvoltarea personală este un proiect on-going, mereu în centrul priorităților noastre. Dincolo de cunoștințele tehnice, vrem să îți fim aproape în a-ți dezvolta toate competențele soft care să te ajute să îți atingi mai repede obiectivele. Prin urmare, ca padawan sau ca membru al echipei Dev ai acum acces la traininguri susținute de specialiști certificați, prin programul LevelUP.

Dev Projects

Pentru că nu spunem niciodată Nu provocărilor, în cadrul DevAcademy avem șansa să lucrăm la proiecte inovative și de mare expunere, dincolo de scopul track-urilor. Concepem și dezvoltăm pentru partnerii noștri, aplicații destinate publicului larg, care susțin cu mândrie numele Dev și al celor din echipa de implementare.

%> %> %>