Alătură-te echipei DevAcademy

Cine suntem?

DevAcademy este o organizație non-profit susținută de o echipa de 40+ voluntari. Meritul organizării cursurilor aplicate Dev și creării mediului potrivit dezvoltării inovației aparține echipei de voluntari Dev.

Noi ne vedem din interior ca fiind foarte uniți - fiecare dintre noi are o combinație unică de abilități și pasiuni. Împreună facem o echipă care ne place foarte mult și despre care credem că ți-ar plăcea și ție. Sferele noastre de interes includ domeniul IT, a programării, a dezvoltării de aplicații și a tehnologiei.

Ce înseamnă să fii voluntar Dev?

Echipa Dev este structurată pe mai multe departamente, fiecare cu responsabilități clar definite și roluri împărțite în funcție de specializarea membrilor. Echipele lucrează în sistem remote în mare parte a timpului, în funcție de disponibilitatea fiecărui membru. Fie ca recrutează mentori, se ocupă de buna organizare a track-urilor, negociază cu furnizori, organizează evenimente sau întrețin imaginea Dev în public, membrii DevAcademy sunt nucleul organizației.

Pe partea cealaltă, voluntarii Dev beneficiază de experiența lucrului într-o organizație care susține dezvoltarea personala și specializarea în aria de interes a fiecăruia. Membrii DevAcademy lucrează sub coordonarea de team-leaderi seniori, care îi ajuta sa își dezvolte cunoștințele căpătate până în acel punct și sa învețe skills noi.

Dacă dorești sa câștigi experiență aplicată, să înveți să lucrezi structurat și eficient și sa faci parte dintr-o echipa tânără și fun, verifică pozițiile pe care le avem deschise în link-ul de mai jos și alătură-te dream team-ului DevAcademy.

Ce îți propunem?

Un cadru în care să experimentezi, să înveți, să faci parte dintr-o echipă.

Profesionalismul și experiența noastră anterioară în dezvoltarea proiectelor.

Oportunitatea să contribui la crearea unei comunități de excelență în programare.

Posibilitatea să faci parte de la început dintr-o echipă ce susține un proiect de învățare.

Ce ne dorim?

Căutăm persoane care să ne ajute și să susțină voluntar comunitatea și procesele de învățare. Dacă îți place ceea ce ne propunem să facem și vrei să faci parte din acest proces, găsești mai jos pozițiile disponibile în acest moment.

Aplică pentru a te alătura DevAcademy

%> %> %>