Dezvoltarea progresivă cere inspirație și dedicație

DevAcademy este cea mai puternică organizație dedicată inovației în tehnologie, un ONG a cărei misiune este de a mentora și de a încuraja dezvoltarea celor mai buni specialiști IT din țară. DevAcademy este rezultatul ingeniozităț̦ii, al bunei cunoașteri a domeniului IT, precum și al unei doze consistente de muncă.

Scopul nostru este de a crea, de a susține și de a crește ecosistemul ideal unde tehnologia poate fi dezvoltată. Obiectivele DevAcademy sunt centrate în jurul:

  • dezvoltării unei comunități de inovatori de elită (programatori, product manageri);
  • creării unui cadru structurat de învățare în zona tech;
  • formării de echipe excepționale.

Abordarea noastră? Selecția riguroasă a celor mai ambițioși juniori din zona tech, mentorarea lor în format intensiv și aplicat pe parcursul a 6 luni de programe de învățare și susținerea lor pe mai departe prin ciclurile de dezvoltare din DevIncubator. Astfel, ne aducem contribuția la:

  • O mai bună sincronizare între cunoștințele tech și modul de aplicare al acestora în lumea reală, în dezvoltarea de produse tech;
  • Crearea unei comunități pentru învățare și practică, o comunitate care să se susțină și să se dezvolte prin resurse proprii;
  • O mai bună pregătire pentru viitorii angajați din domeniul tech;
  • Educarea tinerilor în direcția lucrului în echipe;
  • Facilitarea programatorilor să își dezvolte latura antreprenorială (prin programul DevIncubator);
  • Accesul tinerilor la experiența de mentorat, în format gratuit, informal și în totalitate aplicat.

Mai multe despre Dev Community

Valorile noastre

Viziunea noastră este de a dezvolta o comunitate de excelență pentru programatori pasionați de ceea ce fac. Ne-am construit această viziune din dorința de a fi foarte buni în ceea ce dezvoltăm și de a genera impact social pozitiv.

Ne ghidăm după următoarele coordonate, pe care ne-ar plăcea să le avem în comun cu tine:

Pasiunea

Timpul se oprește atunci când ești absorbit de ceea ce faci. Alegem proiectele și rolurile care ne hrănesc pasiunea și ne valorifică potențialul.

Responsabilitate

Detaliile fac diferența. Suntem bine pregatiti și atenți la lucrurile care setează limita dintre "OK!" și "Excelent!"

Creativitate pentru Progres

Generăm idei. Ne punem imaginația la lucru și construim viziuni ambițioase despre viitor. Alegem să investim în ideile cu potențial pentru impact.

Perfecționarea și învățarea continuă

Mai mult decât generarea de idei noi, ne place să le dezvoltăm în detaliu și să contribuim permanent la desăvârșirea lor.

Fondatorii

DevAcademy a început ca o idee frumoasă și un vis pe care doi programatori colegi îl împărțeau în urmă cu 3 ani. Și, deși Lucian și Paul au rămas aceiași visători ambițioși și prietenoși ca la început, munca și inspirația lor a construit ce a devenit astăzi cea mai puternică academie tech informală din țară.

Lucian ghinda

Lucian are 7+ ani de experiență în management în IT, fiind implicat în mai multe proiecte de dezvoltare software naționale și internaționale de automatizare a serviciilor de hosting. În același timp are o experiență de 8+ ani de training.

Astăzi Lucian, își dedică întru totul timpul dezvoltării DevAcademy, precum și platformei de dezvoltare profesională și personală Ghinda.com, unde este trainer și coach. Pasiunea pentru cele două domenii au, pentru trainerul DevAcademy, acceași valoare comună: evoluția. Abilitățile dobândite, încluzând experiență cu programarea în Ruby on Rails, Management și Dezvoltare de software sau Training Delivery, vor fi puse la dispoziția participanților DevAcademy pentru a deveni buni creatori de software, cu o experiență practică valoroasă.

Mai multe despre Lucian Ghindă descoperiți și pe Linkedin.

*Lucian este o adevărată enciclopedie de app-uri și vă poate oricând recomanda ceva nou lansat și util. Iar dacă doriți vreodată să îl provocați la o dezbatere, întrebați-l despre poziția lui în disputa iOS vs. Android.

Paul apostol

Paul este implicat în domeniul IT de 10 ani și a avut posibilitatea de a face Software Development pentru proiecte internaționale pe o perioada de 4 ani. A intrat ulterior în zona de arhitectură și dezvoltare de infrastructuri tehnice, bazate pe sisteme Linux și Windows. A început să dezvolte mai multe echipe, profesioniști care au susținut operațiunile tehnice ale Hostway Romania și Marea Britanie.

Astăzi, Paul este CEO Easyhost România și UK și la fel de pasionat de muncă, în orice moment al zilei sau nopții, ca întotdeauna. Cunoscând persoane implicate în zona de OpenSource la nivel înalt, a devenit fascinat de ideea de a crea tehnologie cu impact pozitiv și care să schimbe modul în care trăim și evoluăm.

Fiind unul dintre cei doi fondatori ai programului și mentor pentru participanți, Paul este încrezător în tinerii pasionați de tehnologie, care vor să se alăture comunității DevAcademy. Mai multe despre Paul Apostol descoperiți și pe Linkedin.

*Paul vă poate ajuta oricând cu o sugestie pertinentă de localuri din București unde se lucrează liniștit și se bea ceai bun. Nu aduceți însă în discuție subiectul concediilor.

%> %> %>